ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 445 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 445 τ.μ.

1.000.000€

Κωδικός Ακινήτου: #1011-906 ΠΑΝΟΡΑΜΑ Πωλείται ΘΕΑ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ – ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1000 ΤΜ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ – ΚΛΕΙΣΤΌ GARAGE (4 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ) πολυτελής τριώροφη μονοκατοικία 445 τμ. Ο κήπος της μονοκατοικίας είναι υπέροχος με πολλά δένδρα και φυτά. Υπάρχουν πολύ μεγάλες περιμετρικές βεράντες με θέα τον Θερμαϊκό. Υπάρχει δικαίωμα δόμησης για επιπλέον 100 τμ. Οι εσωτερικοί χώροι είναι πολυτελείς, κατασκευασμένοι με εξαιρετικά υλικά, λειτουργικοί και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική διαρρύθμιση. Υπάρχει εγκατεστημένος συναγερμός, κάγκελα ασφαλείας, τέντες, σίτες, τζάκι, κλιματισμός, πολύ καλά εξωτερικά θερμο-ηχομονωτικά κουφώματα Coplam, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο ανάλογα με τον χώρο. Η μονοκατοικία παραδίδεται εάν θέλετε με τις ηλεκτρικές συσκευές και τα έπιπλα κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΙΣΟΓΕΙΟ : Στον ισόγειο χώρο συναντάμε ένα μεγάλο κλειστό garage (4 αυτοκίνητα) και έναν ξεχωριστό χώρο με μεγάλες τζαμαρίες με άμεση πρόσβαση στον κήπο.

1Ος ΟΡΟΦΟΣ : Σε αυτό το επίπεδο απλώνεται η πελώρια σαλονοτραπεζαρία με τζάκι, πολλά παράθυρα και μπαλκονόπορτες που οδηγούν σε μία πραγματικά πολύ μεγάλη βεράντα με θέα τον Θερμαικό και τον καταπράσινο κήπο. Στον ίδιο όροφο υπάρχει η χωριστή κουζίνα με πολλά λειτουργικά έπιπλα κουζίνας, με παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη και μπαλκονόπορτα που οδηγεί επίσης στον κήπο. Επίσης υπάρχουν δύο ευρύχωρα δωμάτια με το δικό τους μπάνιο (τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ξενώνες ή playroom ή γραφεία καθώς επίσης και μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι) και ένα πολυτελές μπάνιο.

Πριν φτάσουμε στον 2ο όροφο υπάρχει μία αρχιτεκτονική προεξοχή όπου φιλοξενούνται άλλα δύο δωμάτια με το δικό τους μπάνιο.

2Ος ΟΡΟΦΟΣ : Σε αυτόν τον όροφο συναντάμε 3 δωμάτια. Το ένα εξ αυτών είναι Masterbedroom (με το προσωπικό του μπάνιο). Το Masterbedroom είναι ένα πολύ μεγάλο δωμάτιο με παράθυρα, μπαλκονόπορτα, μεγάλη βεράντα και πολλές εντοιχισμένες ντουλάπες. Τα άλλα δύο επίσης πολύ ευρύχωρα δωμάτια με ντουλάπες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες είναι πολύ φωτεινά και περιτριγυρίζονται από μεγάλες βεράντες. Στον ίδιο όροφο υπάρχει ένα επιπλέον μεγάλο κεντρικό μπάνιο.

ΚΗΠΟΣ : Ο κήπος της μονοκατοικίας είναι καταπράσινος με πολλά δένδρα και φυτά, αυτόματο πότισμα κεντρική καγκελόπορτα που ανοίγει με control. 

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24

Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
REMAX GOLD
Εύοσμος
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Προτεινόμενα