ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 400 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 400 τ.μ.

630.000€

Κωδικός Ακινήτου: #1098-17037 | ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα από το γραφείο μας, πολυτελής μονοκατοικία, εξαιρετικής κατασκευής στο Φίλυρο, στη περιοχή της Αμφιθέας.Η συνολική επιφάνεια του ακινήτου ειναι 400τμ, το οποίο βρίσκεται σε ένα πανέμορφο οικόπεδο 1000τ.μ!
Αποτελείται από ένα ισόγειο και ένα υπόγειο επίπεδο, 200τ.μ το καθένα. Στο ισόγειο βρίσκονται τρία υπνοδωμάτια, ένα master bedroom, ένα μπάνιο, ένα w.c, σαλόνι, κουζίνα και μεγάλες βεράντες.
Το υπόγειο διαθέτει κλειστό χώρο στάθμευσης όπου μπορούν να χωρέσουν άνετα δύο αυτοκίνητα. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται ως βοηθητικός και αποθηκευτικός χώρος. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο υπόγειο υπάρχει παροχή ρεύματος και νερού, πράγμα που σημαίνει ότι εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε οικιστικό χώρο.
Το ακίνητο διαθέτει, ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου διπλής υάλωσης, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, σίτες, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι και υπάρχει η δυνατότητα να παραδοθεί πλήρες επιπλωμένο, και με ηλεκτρικές συσκευές!
Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη ενδοδαπέδια και γίνεται μέσω αντλίας θερμότητας. Υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης φυσικού αερίου.
Βρίσκεται σε πολύ όμορφο και ήσυχο μέρος, με ανοιχτωσιά και θέα, έχει ανατολικό προσανατολισμό, είναι ευάερο και φωτεινό και απέχει μόλις 900μ. από το κέντρο του Φιλύρου.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
REMAX GOLD
Εύοσμος
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Προτεινόμενα