ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μεζονέτα 227 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μεζονέτα 227 τ.μ.

365.000€

Κωδικός Ακινήτου: #1072-17142 | Πωλείται εξαιρετική μεζονέτα στο Ωραιόκαστρο 227τμ. 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:

Η μεζονέτα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, με ανοιχτωσιά και είναι πρώτη πάνω σε κεντρικό δρόμο σε συγκρότημα μεζονετών. 

ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ:

- 1ο επίπεδο: Σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο κι αποθήκη

- 2ο επίπεδο: Σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο

- 3ο επίπεδο: 3 Υπνοδωμάτια, μπάνιο και χολ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Καθώς εισέρχεστε στην αυλή του συγκροτήματος, περνάτε στο χώρο της μεζονέτας από δική της καγκελόπορτα και συναντάτε πλακόστρωτο το οποίο οδηγεί σε χώρο στάθμευσης 1-2 αυτοκινήτων, στην είσοδο του ισογείου και σε μια μαρμάρινη επιβλητική σκάλα. Από τη σκάλα ανεβαίνετε σε μεγάλο μπαλκόνι με κεραμοσκεπή, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει ανοιχτωσιά και θέα. 

Από το μπαλκόνι φτάνετε στην κυρία είσοδο του 2ου επιπέδου, απ’ όπου εισέρχεστε σε ένα μεγάλο κι εντυπωσιακό σαλόνι, κουζίνα με πολλά ντουλάπια κι επώνυμες ηλεκτρικές συσκευές κι ένα μπάνιο με μπανιέρα κι οροφή με σχέδια βιτρό. 

Από εκεί ανεβαίνετε από τις σκάλες στο 3ο επίπεδο, όπου συναντάτε 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, με 4φυλλη εντοιχισμένη ντουλάπα σε κάθε ένα από αυτά, ένα εκ των οποίων μπορεί να διαμορφωθεί σε master bedroom. Από όλα τα υπνοδωμάτια υπάρχει πρόσβαση σε μπαλκόνι. Το χολ που συνδέει τα δωμάτια είναι τόσο άνετο που μπορεί κανείς να τοποθετήσει ένα σαλονάκι. Υπάρχει επίσης μεγάλο μπάνιο, με μπανιέρα κι οροφή βιτρό. Τέλος, η μεζονέτα διαθέτει και σοφίτα.

Από το 2ο επίπεδο κατεβαίνετε στο 1ο επίπεδο, το οποίο λειτουργεί ανεξάρτητα και βρίσκεστε σε μια άνετη σαλοκουζίνα με πολλά ντουλάπια, κι επώνυμες ηλεκτρικές συσκευές, αποθήκη και μπάνιο με ντουζιέρα. Το δάπεδο είναι από πλακάκι. Από εκεί είναι δυνατή η πρόσβαση στην αυλή του ακινήτου.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Όλοι οι χώροι λούζονται από φως λόγω των ανοιγμάτων και του ΝΑ προσανατολισμού. Το λευκό μάρμαρο που κυριαρχεί παντού προσδίδει αριστοκρατική εμφάνιση και κομψότητα. Τα εξωτερικά κουφωματα είναι συνθετικά με σίτες, οι εξώπορτες είναι ασφαλείας και διατίθενται τέντες στα μπαλκόνια. Η θέρμανση είναι ατομική πετρελαίου και αερίου, με καινούργιους λέβητες και θερμοστάτες σε κάθε όροφο. Επίσης, διατίθενται ηλιακός θερμοσίφωνας, πλυντήριο ρούχων και συναγερμός με δυνατότητα σύνδεσης με το κινητό τηλέφωνο. Το ακίνητο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και κοντά σε σχολεία, την αγορά και το κέντρο του Ωραιοκάστρου και σε μέσα συγκοινωνίας. 

Πρόκειται για εξαιρετικό ακίνητο, το οποίο προσφέρει άνεση, ελευθερία και κομψότητα γι’ αυτό αξίζει να το δείτε και να το θαυμάσετε από κοντά!

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310670590 Σμύρνης 15, Εύοσμος

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
REMAX GOLD
Εύοσμος
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Προτεινόμενα