ΠΩΛΕΙΤΑΙ Γκαρσονιέρα 45 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Γκαρσονιέρα 45 τ.μ.

115.000€

Κωδικός Ακινήτου: #1054-17066 | Εύοσμος: Πωλείται γκαρσονιέρα δευτέρου ορόφου σε οικοδομή υπό κατασκευή στην περιοχή του Ευόσμου πλησίον της οδού Μαρτίου μπροστά σε πάρκο 45τμ προσόψεως σε ένα εκπληκτικό κτίριο με όλες της σύγχρονες προδιαγραφές με εκπληκτικές σχεδιαστικές γραμμές.Διαθέτει ένα άνετο υπνοδωμάτιο σαλονοκουζίνα και μπάνιο καθώς και αποθήκη στο υπόγειο.

Το κτίριο περιλαμβάνει γκαρσονιέρες πρώτου και δεύτερου ορόφου καθώς και διαμερίσματα. Ιδανικό για εκμετάλλευση είτε για ιδιοκατοίκηση.

Σχετικά με το project: Το project αφορά μια πενταόροφη οικοδομή περίπου 577,26τμ συνολικά, με 3 θέσεις στάθμευσης στο ισόγειο της οικοδομής, και φυτεμένο χώρο στο δώμα. Το κτίριο σχεδιάστηκε σε οικόπεδο έκτασης 203,50τμ, έχει συνολικά 8 διαμερίσματα και μέσα από το σχεδιασμό του στοχεύει στο να φιλοξενήσει οικογένειες, ζευγάρια και εργαζόμενους.

Yλικά:

Στo κτίριο χρησιμοποιούνται λευκά και γκρίζα επιχρίσματα, γυαλί, περσίδες αλουμινίου σε όψη φυσικής δρυός. Οι εξώστες της κύριας όψης έχουν ξύλινες επενδύσεις και ψευδοροφές. Στα δάπεδα των κοινόχρηστων χώρων χρησιμοποιούνται κεραμικά πλακίδια σε μεγάλες διαστάσεις, ενώ στα δωμάτια δρύινες φαρδιές σανίδες στο φυσικό τους χρώμα και σε μεγάλα μήκη. Στα λουτρά επιλέγονται κεραμικά πλακίδια μεγάλων διαστάσεων. Σε σημεία των όψεων τοποθετούνται ξύλινες περσίδες στις κατάλληλες θέσεις ενώ, στους εξώστες τοποθετούνται γυάλινα στηθαία.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24
Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

 

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
REMAX GOLD
Εύοσμος
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Προτεινόμενα