ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μεζονέτα 146 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μεζονέτα 146 τ.μ.

242.000€

Κωδικός Ακινήτου: #1045-17031 | Πεύκα : Μεζονέτα 3ών επιπέδων. 145 τ.μ. (+ 35 πατάρι)

Κατασκευή 2008.

Αυλή ιδιωτική μπροστά , πίσω κοινόχρηστη μικρή με σκάλα για το 2ο επίπεδο, λεβητοστάσιο κ αποθήκη , δεξιά κοινόχρηστο parking με 1α ιδιωτική θέση.

Στο 1ο επίπεδο είναι η σαλονοκουζίνα, δωμάτιο φιλοξενούμενων, WC με ντουζιέρα, αποθήκη , εσωτερική μαρμάρινη σκάλα και ασανσέρ για όλους τους ορόφους.

Το 2ο επίπεδο είναι ένα ενιαίο σαλόνι με υποδομή για 2 η κουζίνα ή bar , Θωρακισμένη πόρτα, WC, εσωτερική μαρμάρινη σκάλα και γωνιακό τζάκι. Πίσω εξωτερική σκάλα επισκεπτων. Μπαλκόνι μπροστά.

Στο 3ο επίπεδο υπάρχουν 3α υπνοδωμάτια ,WC με γωνιακή μπανιέρα , μαρμάρινη σκάλα και ασανσέρ .υποδομή για πλυντήριο κ στεγνωτήριο . Στο ταβάνι υπάρχει συρόμενη σκάλα που καταλήγει στο πατάρι. Μπαλκόνια μπρος – πίσω.

Υπάρχουν τηλεφωνικές πρίζες σε όλους τους ορόφους και διπλές πρίζες κεραίας για ψηφιακή και δορυφορική σε κάθε δωμάτιο ,όπως και καλωδίωση 4ων ηχείων περιμετρικά στο σαλόνι . Η σκεπή είναι εσωτερικά μονωμένη και εξωτερικά τα κεραμίδια σε σημεία είναι επενδυμένα με ειδικό καουτσούκ. Το 70% του κτιρίου είναι καλυμμένο με γραφιτούχα θερμοπρόσοψη. Τα κουφώματα είναι συνθετικά με θερμοκοπή και ηλιοπροστασία. θέρμανση είναι με αυτόνομο λέβητα πετρελαίου και υπάρχει στο απέναντι πεζοδρόμιο αναμονή για σύνδεση αερίου.

Από τα μπαλκόνια έχει θέα το ΣΕΙ-ΣΟΥ και τη δυτική Θεσσαλονίκη. Ανατολικά στα 150 μετρά περίπου βρίσκετε το βουνό των Πεύκων όπου υπάρχουν μονοπάτια πεζοπορίας , πίστες ορειβασίας ,paintball και γήπεδο ποδοσφαίρου. Δυτικά από 50 m – 350 m υπάρχουν πάρκα ,παιδικές χαρές , κολέγια όπως το Δελασάλ και γήπεδα τένις. Στα 500 μέτρα είναι το κέντρο των Πεύκων όπου υπάρχουν όλα τα σούπερ μάρκετ ,καφέ , η τοπική αγορά και στα 2,2km ο περιφερειακός όπου από τη μία πλευρά πηγαίνεις δυτική Θεσσαλονίκη , Κατερίνη , Αθήνα και από την άλλη πηγαίνεις ανατολική Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Υπάρχει και Βόρειος Δρόμος προς Χορτιάτη που βγαίνει στήν Εγνατία Οδό προς Καβάλα ,Βουλγαρία και Τουρκία.

 

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24
Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

 

 

 

 

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
REMAX GOLD
Εύοσμος
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Προτεινόμενα