ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μεζονέτα 220 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μεζονέτα 220 τ.μ.

350.000€

Κωδικός Ακινήτου: #1011-45 | ΘΕΡΜΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Εξαιρετική, πολύ φωτεινή τριώροφη μεζονέτα 220 τμ με ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΗΠΟ, έτους 2012. Βρίσκεται σε συγκρότημα 4 κατοικιών κοντά στον οικισμό Θέρμης. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της μεζονέτας αποτελούν τα πολλά παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες που χαρίζουν έντονη φωτεινότητα σε όλους τους χώρους.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟΚΑΤΟΙΚΙΣΗ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΙΣΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ

ΔΙΑΘΕΤΕΙ

Ατομικό κήπο με περίφραξη και φωτισμό

Θέρμανση ατομικό φυσικό αέριο

Ενεργειακό τζάκι

Ενεργειακά θερμομονωτικά – ηχομονωτικά εξωτερικά κουφώματα με διπλά τζάμια

Εξώπορτες ασφαλείας

Πολύ καλή μόνωση σε τοίχους, πατώματα

Εγκατεστημένο συναγερμό

Προεγκατάσταση ηλιακού και κλιματισμού

Ντουλάπες σε όλα τα δωμάτια

Σίτες

Δορυφορική κεραία, internet

Εσωτερικό ασανσέρ

Μεγάλες βεράντες

Πρόσβαση ΑΜΕΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΙΣΟΓΕΙΟ : Διαθέτει μία ενιαία σαλοκουζίνα, ένα πολυτελές μπάνιο με παράθυρο και ντουζιέρα, μία αποθήκη και δυνατότητα κατασκευής δωματίου (εάν το επιθυμείτε). Υπάρχει απευθείας έξοδος στον κήπο.

1ος ΟΡΟΦΟΣ : Διαθέτει μία μεγάλη σαλονοτραπεζαρία με τζάκι, χωριστή οπτικά κουζίνα και ένα WC. Στην σαλονοτραπεζαρία υπάρχει μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην κεντρική βεράντα με θέα τον κήπο. Στον χώρο ης κουζίνας υπάρχει μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην πίσω βεράντα και τον πίσω κήπο καθώς επίσης και 2 παράθυρα.

2ος ΟΡΟΦΟΣ : Διαθέτει 3 πολύ μεγάλα δωμάτια με ντουλάπα, μπαλκονόπορτα και βεράντα το καθένα. Υπάρχει ένα πολυτελές μπάνιο με παράθυρο.

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗ : Στον όροφο των δωματίων υπάρχει καταπακτή με σπαστή σκάλα που οδηγεί στην κεραμοσκεπή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αποθηκευτικός χώρος.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24

Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
REMAX GOLD
Εύοσμος
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Προτεινόμενα