ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 300 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 300 τ.μ.

970.000€

Κωδικός Ακινήτου: #1011-17234 ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Ν. 751) Πωλείται ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 300 τμ – ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ – ΟΙΚΟΠΕΔΟ 350 ΤΜ - ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ - ROOFGARDEN – ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ νεόδμητη, πολυτελής, υπερσύγχρονη κατασκευή του 2023. Εχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα θέματα ενεργειακής εξοικονόμησης.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ :

Θέα θάλασσα

Roofgarden

Ατομική πισίνα 

 Ατομικό κήπο

Ανελκυστήρα

2 Parking (με κάλυψη)

Θερμομονωτικά – ηχομονωτικά κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ενεργειακά τριπλά τζάμια

Εξώπορτα Ασφαλείας

Ατομικό φυσικό αέριο ή αντλία θερμότητας

Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Ψύξη οροφής με Funcoil - εγκατεστημένο κλιματισμό

Ενεργειακό τζάκι

Υψηλή ενεργειακή κλάση Ά (μόνωση ΚΕΝΑΚ)

Θερμοπρόσοψη (τύπου κέλυφος) 10 εκατοστών περιμετρικά της κατοικίας

 Εξαιρετικές μόνωσεις σε τοίχους και δάπεδα

 Εγκατεστημένο συναγερμό

 Εγκατεστημένο ηλιακό

Εγκατάσταση smart home

Ηλεκτρικά Στόρια

Αποθηκευτικοί χώροι

Ντουλάπες

Σίτες

Μεγάλες περιμετρικές βεράντες

Δορυφορική κεραία, internet

Παροχή ρεύματος για φόρτιση ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου

Εγχρωμη θυροτηλεόραση

Περιμετρική τοιχοποιία, φωτιστικά κ αυτόματο πότισμα στον κήπο

 Τα πατώματα καλύπτονται από πλακάκια ή ξύλο ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή 

Πρόσβαση ΑΜΕΑ

Οι κατόψεις είναι προτεινόμενες. Υπάρχει δυνατότητα προσωπικών επιλογών και παρεμβάσεων τόσο στα υλικά (Κουζίνα - Δάπεδα - Πόρτες - Μπάνια - Είδη Υγιεινής – Ντουλάπες) όσο και στην εσωτερική διαρρύθμιση καθώς η μονοκατοικία είναι υπό κατασκευή.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ : Διαθέτει μία πολύ ευρύχωρη σαλονοτραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι, χωριστή ή ενιαία κουζίνα, μπάνιο. Στον χώρο της σαλονοτραπεζαρίας υπάρχουν παράθυρα και μεγάλες μπαλκονόπορτες που οδηγούν απευθείας στην κεντρική βεράντα, την πισίνα και τον κήπο. Η κουζίνα έχει παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη, νησί, δική της μπαλκονόπορτα και βεράντα με άμεση πρόσβαση στον κήπο. Το μπάνιο έχει παράθυρο και πολυτελή είδη υγιεινής.

1ος ΟΡΟΦΟΣ : Διαθέτει 3 δωμάτια (το ένα από τα τρία δωμάτια είναι  Masterbedroom με το προσωπικό του μπάνιο και βεστιάριο), ένα δεύτερο κεντρικό μπάνιο, ένα laudryroom (αποθήκη – πλυσταριό). Όλα τα δωμάτια έχουν ντουλάπα, μπαλκονόπορτα και βεράντα το καθένα. Τα μπάνια είναι πολυτελή με παράθυρο, μπανιέρα ή ντουζιέρα (ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή).

ROOFGARDEN : Ανεβαίνοντας στο Roofgarden συναντάμε ένα μεγάλο Masterbedroom με το προσωπικό του μπάνιο και βεστιάριο. Υπάρχουν παντού παράθυρα και μπαλκονόπορτες με άμεση πρόσβαση στο Roofgarden. Το μπάνιο έχει επίσης παράθυρο και πολυτελή είδη υγιεινής. Στο Roofgarden υπάρχει πέργκολα, barbeque, όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ : Στον υπόγειο χώρο, ο οποίος είναι φωτιζόμενος και αεριζόμενος συναντάμε ένα δωμάτιο, ένα μπάνιο, ένα γραφείο, home cinema, αποθηκευτικό χώρο, κελάρι για κρασιά, panic room και το boiler room.

ΚΗΠΟΣ (ΟΙΚΟΠΕΔΟ 350 ΤΜ) : Ο κήπος παραδίδεται με περίφραξη, πόρτα εισόδου με access control για την είσοδο των αυτοκινήτων και είσοδο για τους πεζούς, αυτόματο πότισμα και φωτισμό.

ΠΙΣΙΝΑ : Η πισίνα παραδίδεται σε ολοκληρωμένη μορφή και βρίσκεται μπροστά στην είσοδο της σαλονοτραπεζαρίας.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24
Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
REMAX GOLD
Εύοσμος
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Προτεινόμενα