ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Διαμέρισμα 120 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 120 τ.μ.

700€

Κωδικός Ακινήτου: #1011-17233 | Θέρμη, Ενοικιάζεται ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗ – ΓΩΝΙΑΚΟ – ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 120 τμ, ΣΕ ΔΙΩΡΟΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ, ανώγειο. Είναι διαμπερές, φωτεινό, πανταχόθεν ελεύθερο. Βρίσκεται μέσα στον οικισμό της Θέρμης, κοντά στην αγορά και τα σχολεία, σε ανοιχτωσιά.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ

ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΙΤΕΣ

Αποχέτευση

Ατομικό φυσικό αέριο

Θερμοδιακοπτόμενα θερμομονωτικά – ηχομονωτικά εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με ενεργειακά διπλά τζάμια (ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ)

Εξώπορτα ασφαλείας (ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ)

Σίτες (ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ)

Σκέπαστρα – δένδρα στον κήπο που προσφέρουν σκίαση

Μεγάλες περιμετρικές βεράντες

Μεγάλα ανοίγματα που προσδίδουν απόλυτη φωτεινότητα στον χώρο

Πατώματα από μάρμαρο ή μωσαικό ανάλογα με τον χώρο

Κοινόχρηστο κήπο

ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αποτελείται από μία πολύ μεγάλη σαλονοτραπεζαρία, χωριστή κουζίνα, 3 δωμάτια, 1 μπάνιο, αποθήκη. Στον χώρο της σαλονοτραπεζαρίας υπάρχουν ένα παράθυρο και μία μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην κεντρική βεράντα. Η κουζίνα είναι μεγάλη, χωριστή με όμορφα λειτουργικά έπιπλα κουζίνας σε γωνιακή διάταξη, παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη και διαθέτει χώρο και για πρόχειρη τραπεζαρία. Υπάρχουν διαθέσιμα ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο και απορροφητήρας. Τα 3 δωμάτια είναι άνετα (Το ένα δωμάτιο έχει μπαλκονόπορτα, βεράντα και μεγάλη ντουλάπα, τα άλλα δύο δωμάτια έχουν παράθυρο, μπαλκονόπορτα και βεράντα το καθένα). Το μπάνιο έχει παράθυρο και μπανιέρα.

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΚΗΠΟΣ : Υπάρχει κοινόχρηστος κήπος για τα δύο διαμερίσματα της οικοδομής με μεγάλα δένδρα που προσφέρουν μία ωραία πράσινη εικόνα και σκίαση.






REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310670590 Σμύρνης 15, Εύοσμος

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
REMAX GOLD
Εύοσμος
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Προτεινόμενα