ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μεζονέτα 85 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μεζονέτα 85 τ.μ.

155.000€ 145.000€

Κωδικός Ακινήτου: #1011-17228 | ΘΕΡΜΗ Πωλείται ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗ – ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ διώροφη, γωνιακή, διαμπερής, φωτεινή μεζονέτα 85 τμ, έτους 2000. Βρίσκεται σε πολύ όμορφη γειτονιά σε απόσταση αναπνοής από την αγορά, τα σχολεία, τις συγκοινωνίες. Ανακαινίστηκε το 2021.

Διαθέτει Parking σε εσωτερική αυλή με κλειστή είσοδο, θέρμανση ατομικό φυσικό αέριο, εξωτερική αποθήκη, μεγάλες βεράντες, πολύ καλά εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, τέντες, εγκατεστημένο συναγερμό, κλιματιστικό, κάγκελα ασφαλείας, οπτικές ίνες, internet,υπάρχει δυνατότητα δεύτερης ανεξάρτητης εισόδου από τον κάτω όροφο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ: Διαθέτει μία άνετη σαλονοτραπεζαρία - κουζίνα, ένα δωμάτιο και ένα μπάνιο. Στον χώρο της σαλονοτραπεζαρίας υπάρχει μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην κεντρική μεγάλη γωνιακή βεράντα. Η κουζίνα είναι φωτεινή με πολύ όμορφα έπιπλα κουζίνας σε γωνιακή διάταξη. Και από τον χώρο της κουζίνας υπάρχει άμεση έξοδος στην βεράντα. Το δωμάτιο έχει δική του μπαλκονόπορτα και βεράντα. Το μπάνιο είναι άνετο με παράθυρο και ντουζιέρα.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ: Εδώ συναντάμε τα δύο δωμάτια και ένα μπάνιο. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα με μεγάλα παράθυρα το καθένα. Το μπάνιο έχει παράθυρο και ντουζιέρα.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310670590 Σμύρνης 15, Εύοσμος

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
REMAX GOLD
Εύοσμος
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Προτεινόμενα