ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μεζονέτα 170 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μεζονέτα 170 τ.μ.

300.000€

Κωδικός Ακινήτου: #1011-17188 | ΠΥΛΑΙΑ Πωλείται ΓΩΝΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΤΡΙΩΡΟΦΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 170 ΤΜ – ΣΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ, ΗΣΥΧΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ – ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΩΣΙΑ, έτους 2005. Βρίσκεται κοντά στην αγορά και τα σχολεία.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

PARKING

ΚΗΠΟ ΜΠΡΟΣ - ΠΙΣΩ

2 ΣΑΛΟΝΟΚΟΥΖΙΝΕΣ

2 ΤΖΑΚΙΑ

3 ΑΠΟΘΉΚΕΣ (1 ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ & 2 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ)

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ-ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

2 ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ

3 ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΝΤΕΣ

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΜΠΡΟΣ – ΠΙΣΩ

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ

ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΠΌ ΞΥΛΟ Ή ΠΛΑΚΑΚΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ, INTERNET

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

1ος ΟΡΟΦΟΣ : Αποτελείται από μία πολύ άνετη σαλονοτραπεζαρία με το τζάκι, οπτικά χωριστή κουζίνα, 1 WC. Στον χώρο του σαλονιού υπάρχει μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην μεγάλη κεντρική βεράντα και στον κήπο. Στον χώρο της τραπεζαρίας υπάρχει άλλη μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην πίσω βεράντα. Η κουζίνα είναι οπτικά αυτόνομη. Εχει όμορφα λειτουργικά έπιπλα κουζίνας σε γωνιακή διάταξη και δική της μπαλκονόπορτα και βεράντα. Το WC έχει παράθυρο.

2ος ΟΡΟΦΟΣ : Εδώ συναντάμε 3 πολύ άνετα δωμάτια και ένα μεγάλο κεντρικό μπάνιο με παράθυρο. Όλα τα δωμάτια έχουν δική τους ντουλάπα, μπαλκονόπορτα και βεράντα το καθένα.

ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ : Αποτελείται από μία σαλονοτραπεζαρία - κουζίνα με το δικό της τζάκι, 1 μπάνιο και μία αποθήκη. Ο ημιυπόγειος χώρος έχει δική του αυτόνομη είσοδο. Εξωτερικά υπάρχουν 2 αποθήκες.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24
Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
REMAX GOLD
Εύοσμος
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Προτεινόμενα