ΠΩΛΕΙΤΑΙ Γκαρσονιέρα 50 τ.μ.

imageimageimage


Γκαρσονιέρα 50 τ.μ.

120.000€

Κωδικός Ακινήτου: #1011-17151 | ΘΕΡΜΗ Πωλείται 2ος ΟΡΟΦΟΣ/ΡΕΤΙΡΕ νεόδμητη, πολυτελής γκαρσονιέρα 50 τμ, έτους 2023. Βρίσκεται σε προνομιακό σημείο της επέκτασης Θέρμης, κοντά στον οικισμό, δίπλα σε στάσεις λεωφορείου και καταστήματα. Η θέρμανση της είναι ατομικό φυσικό αέριο σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση. Διαθέτει 1 θέση parking στην πυλωτή, μεγάλη βεράντα. Είναι υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+ (μόνωση ΚΕΝΑΚ) με κέλυφος θερμοπρόσοψης και εξαιρετική μόνωση σε τοίχους και δάπεδα. Υπάρχουν ενεργειακά θερμομονωτικά – ηχομονωτικά εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Η εξώπορτα είναι ασφαλείας. Εχει ασανσέρ, σίτες, προεγκαταστάσεις συναγερμού, δορυφορικής, κλιματισμού και ηλιακού, ηλεκτρικά στόρια στα μεγάλα κουφώματα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πατώματα από ξύλο ή πλακάκι ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή, θυροτηλεόραση, ethernet.

Υπάρχει δυνατότητα προσωπικής σας επιλογής και παρεμβάσεων στα υλικά και την εσωτερική διαρρύθμιση καθώς η γκαρσονιέρα βρίσκεται σε στάδιο κατασκευής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αποτελείται από μία σαλονοκουζίνα, 1 δωμάτιο, 1 μπάνιο. Στον χώρο της σαλονοκουζίνας υπάρχει μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην κεντρική βεράντα. Στον χώρο της κουζίνας υπάρχουν όμορφα λειτουργικά έπιπλα κουζίνας. Το δωμάτιο είναι άνετο με δική του μπαλκονόπορτα και βεράντα. Το μπάνιο έχει πολυτελή είδη υγιεινής (ντουζιέρα).

 

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24
Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
REMAX GOLD
Εύοσμος
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Προτεινόμενα