ΠΩΛΕΙΤΑΙ Διαμέρισμα 155 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 155 τ.μ.

335.000€

Κωδικός Ακινήτου: #1011-17112 | ΘΕΡΜΗ Πωλείται ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ – ROOFGARDEN - 2ος & 3ος ΟΡΟΦΟΣ/ΡΕΤΙΡΕ - ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΘΕΡΜΗΣ ΓΩΝΙΑΚΟ νεόδμητο πολυτελές, διαμπερές διαμέρισμα 155 τμ, έτους 2023. Βρίσκεται πολύ κοντά στην αγορά και τα σχολεία. Εχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα θέματα ενεργειακής εξοικονόμησης.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ή ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

 

ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ 20 ΤΜ (ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ)

 

PARKING ΣΤΗΝ ΠΥΛΩΤΗ

 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Α+ ΚΕΝΑΚ (ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΔΑΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥΣ)

ΠΡΟΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΤΕΝΤΑΣ

ΣΙΤΕΣ

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΆ/ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ

ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ, INTERNET

ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΠΌ ΞΥΛΟ Ή ΠΛΑΚΑΚΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ

ΕΓΧΡΩΜΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΜΕΑ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ

 

Ο ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 3Ο ΟΡΟΦΟ.

Υπάρχει δυνατότητα προσωπικής σας επιλογής και παρεμβάσεων στα υλικά και την εσωτερική διαρρύθμιση καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται σε στάδιο κατασκευής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

2ος ΟΡΟΦΟΣ : Αποτελείται από μία πολύ άνετη σαλονοτραπεζαρία - κουζίνα, 1 δωμάτιο, 1 μπάνιo. Στον χώρο της σαλονοτραπεζαρίας υπάρχει μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην μεγάλη κεντρική βεράντα. Ο χώρος της κουζίνας βρίσκεται σε μία εσοχή με οπτική αυτονομία. Η κουζίνα έχει δική της μπαλκονόπορτα και βεράντα, παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη και όμορφα λειτουργικά έπιπλα κουζίνας σε γωνιακή διάταξη. Το δωμάτιο είναι άνετο, με ντουλάπα, μπαλκονόπορτα και βεράντα. Το μπάνιο έχει παράθυρο και πολυτελή είδη υγιεινής (μπανιέρα ή ντουζιέρα).

3ος ΟΡΟΦΟΣ : Εδώ συναντάμε 2 μεγάλα δωμάτια με ντουλάπα, μπαλκονόπορτα και βεράντα το καθένα. Υπάρχει ένα κεντρικό μπάνιο με παράθυρο και πολυτελή είδη υγιεινής.

ROOFGARDEN : Yπάρχει πρόσβαση στο Roofgarden είτε από την εσωτερική σκάλα του 2ου ορόφου είτε με το ασανσέρ άμεσα από τον 3ο όροφο. Ενας πολύ ωραίος χώρος με θέα θάλασσα, ηλεκτρολογικές & υδραυλικές εγκαταστάσεις και πέργκολα.

 

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24
Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

 

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
REMAX GOLD
Εύοσμος
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Προτεινόμενα