ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 250 τ.μ.

imageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 250 τ.μ.

480.000€

Κωδικός Ακινήτου: #1011-17103 | ΘΕΡΜΗ Πωλείται νεόδμητη, πολυτελής ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 250 τμ – ΥΠΟΓΕΙΟ / ΙΣΟΓΕΙΟ / ΟΡΟΦΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ / ROOFGARDEN – ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ -ATOMIKOΣ ΚΗΠΟΣ – ΟΡΙΑ ΘΕΡΜΗ/ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο της επέκτασης Θέρμης, υπερσύγχρονη, βιοκλιματική κατασκευή του 2023. Εχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα θέματα ενεργειακής εξοικονόμησης.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ

ΥΠΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ

ROOFGARDEN

ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΗΠΟ

2 PARKING

 Ατομικό φυσικό αέριο

Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Υψηλή ενεργειακή κλάση Ά (μόνωση ΚΕΝΑΚ)

Θερμοπρόσοψη (τύπου κέλυφος)

Θερμομονωτικά – ηχομονωτικά κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ενεργειακά τζάμια

Εξώπορτα Ασφαλείας

Ενεργειακό τζάκι

Εγκατεστημένο συναγερμό

Εγκατεστημένο ηλιακό

Προεγκατάσταση κλιματισμού

Υποδομή για ανελκυστήρα

Ηχομόνωση δαπέδων 

Ηλεκτρικά Στόρια

Ντουλάπες

Σίτες

Μεγάλες βεράντες

Δορυφορική κεραία, internet

Ατομική παροχή ρεύματος για φόρτιση ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου

Έγχρωμη θυροτηλεόραση

Πρόσβαση ΑΜΕΑ

Τα πατώματα καλύπτονται από πλακάκια ή ξύλο ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή 

Περιμετρική τοιχοποιία, αυτόματο πότισμα και αυτόματο φωτισμό στον κήπο

Οι κατόψεις είναι προτεινόμενες. Υπάρχει δυνατότητα προσωπικών επιλογών και παρεμβάσεων τόσο στα υλικά (Κουζίνα - Δάπεδα - Πόρτες - Μπάνια - Είδη Υγιεινής – Ντουλάπες) όσο και στην εσωτερική διαρρύθμιση καθώς η μονοκατοικία είναι υπό κατασκευή.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ : Διαθέτει μία ευρύχωρη σαλονοτραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι και θέα τον κήπο, χωριστή κουζίνα, ένα δωμάτιο ή γραφείο, ένα μπάνιο, χώρο για ανελκυστήρα ή αποθήκη. Στον χώρο της σαλονοτραπεζαρίας υπάρχει μεγάλη μπαλκονόπορτα που οδηγεί απευθείας στον κήπο. Η κουζίνα είναι ευρύχωρη με πολυτελή, λειτουργικά έπιπλα κουζίνας. Η κουζίνα έχει παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη και δική της μπαλκονόπορτα και βεράντα με άμεση έξοδο στον κήπο. Το δωμάτιο έχει μπαλκονόπορτα και βεράντα με επίσης άμεση έξοδο στον κήπο. Το μπάνιο έχει παράθυρο και πολυτελή είδη υγιεινής (μπανιέρα ή ντουζιέρα).

1ος ΟΡΟΦΟΣ : Διαθέτει 4 άνετα δωμάτια ( το ένα δωμάτιο είναι Masterbedroom με το προσωπικό του μπάνιο και βεστιάριο), ένα δεύτερο κεντρικό μπάνιο, πλυσταριό και χώρο για ανελκυστήρα. Όλα τα δωμάτια έχουν ντουλάπα, μπαλκονόπορτα και βεράντα το καθένα. Τα μπάνια έχουν παράθυρο και πολυτελή είδη υγειινής (μπανιέρα ή ντουζιέρα).

ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ : Ενας διαμορφωμένος χώρος με φυσικό φωτισμό και εξαερισμό που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με την χρήση που το επιθυμεί ο αγοραστής.

ROOFGARDEN : Στο Roofgarden υπάρχει άπλετη θέα του Θερμαικού, πέργκολα, όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις για τοποθέτηση κουζίνας, barbeque, TV, INTERNET. Επίσης η απόληξη του κλιμακοστασίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μία επιπλέον αποθήκη. 

ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ : Υπάρχει περιμετρική περίφραξη του οικοπέδου. Ο κήπος διαμορφώνεται και παραδίδεται με αυτόματο πότισμα και φωτισμό. 

 

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24
Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

 

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
REMAX GOLD
Εύοσμος
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Προτεινόμενα