ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μεζονέτα 184 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μεζονέτα 184 τ.μ.

250.000€ 230.000€

Κωδικός Ακινήτου: #1011-17071 | ΘΕΡΜΗ Πωλείται ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΘΕΡΜΗΣ – ΘΕΑ ΔΑΣΟΣ – ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ – ΑΝΑΚΙΣΜΕΝΗ 2020 πολύ όμορφη μεζονέτα 184 τμ, έτους 2000. Βρίσκεται μέσα στον οικισμό πολύ κοντά σε σχολεία και αγορά.

Διαθέτει

Θέρμανση ατομικό φυσικό αέριο, θερμοπρόσοψη, ενεργειακά θερμοδιακοπτόμενα θερμομονωτικά – ηχομονωτικά εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, εξώπορτα ασφαλείας, 2 τζάκια, ηλιακό, 3 αποθήκες, σίτες, τέντες, ντουλάπες, κλιματισμό, δορυφορική, μεγάλες βεράντες μπρος – πίσω, κάγκελα ασφαλείας.

ΤΟ 2020 ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΖΟΝΕΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

1Ος ΟΡΟΦΟΣ : Μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο της κατοικίας συναντάμε τον χώρο της σαλονοτραπεζαρίας με το τζάκι, την χωριστή κουζίνα και το WC. Στην ευρύχωρη σαλονοτραπεζαρία υπάρχουν δύο μεγάλες μπαλκονόπορτες με άμεση πρόσβαση στην κεντρική βεράντα με θέα το δάσος. Στον χώρο της χωριστής κουζίνας υπάρχει παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη και μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην πίσω βεράντα με άμεση έξοδο στον κήπο. Η κουζίνα έχει λειτουργικά ντουλάπια σε σχήμα Π και επιπλέον χώρο για πρόχειρη τραπεζαρία.

2ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ: Εδώ υπάρχουν 3 άνετα δωμάτια και ένα μπάνιο. Όλα τα δωμάτια έχουν ντουλάπα, μπαλκονόπορτα και βεράντα. Το μπάνιο είναι άνετο με παράθυρο.

ΙΣΟΓΕΙΟ - ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ : Διαθέτει μία άνετη σαλονοκουζίνα με τζάκι, ένα μεγάλο δωμάτιο και ένα μπάνιο με ντουζιέρα. Ο χώρος της σαλονοκουζίνας έχει μεγάλα παράθυρα που φωτίζουν πολύ καλά τον χώρο. Το δωμάτιο έχει μεγάλο παράθυρο και ντουλάπα.

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗ – ROOFGARDEN : Υπάρχει κεραμοσκεπή αλλά συγχρόνως ένα ευρύχωρο roofgarden που έχει θέα το δάσος και την γύρω περιοχή.

ΚΗΠΟΣ : Ο κήπος είναι ατομικός.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24
Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

 

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
REMAX GOLD
Εύοσμος
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Προτεινόμενα